Viktor heter jag, en glad och positiv 25-åring från den norrländska staden Skellefteå. Jag är en nyligen utexaminerad grafisk designer från Högskolan Dalarna i Borlänge med inriktning i Grafisk Design. Kreativitet och ett öga för detaljer är egenskaper jag upptäckte i tidig ålder när jag spenderade många timmar till att illustrera, rita och retuschera bilder. Det var därför ett naturligt val för mig att välja den treåriga medieutbildning som jag nu slutfört.
Programmet har försett mig med en bred grund inom den grafiska processen för att arbeta med bl.a. layout, webb, tryck, 3D, design och bildbehandling. Den kunskapen tillåter mig att lyfta fram och stärka budskap, genom olika uttryck, alltifrån fysiskt tryck till digitala medier.  
Som person skulle jag beskriva mig som kreativ, ambitiös och positiv. Jag gillar problemlösning och skapande där jag får tänka utanför ramarna. Jag lägger stort fokus på att få saker gjort och att alltid ha en positiv inställning, även under de mest påfrestande situationer. Mina bästa styrkor inom designyrket är formgivning, bildbehandling och 3D-grafik. Utöver min passion för det grafiska så tycker jag även om att styrketräna, spela tennis, och umgås med vänner.
v.eklund2@gmail.com
Back to Top